Få lavere strømregning uten å fryse

Oppvarming og varmtvann utgjør normalt over 70 % av strømutgiftene til norske husstander.

Innendors telt

Smarthusløsning

Oppvarming og varmtvann utgjør normalt over 70 % av strømutgiftene til norske husstander.

Kontakt skjema -smarthusløsning

Strømprisene er tidvis høye, og framover tyder mye på at vi vil få større variasjon mellom prisene på gitte tidspunkt i løpet av et døgn. Ved å bruke Istad Krafts Smarthusløsing kan du få bedre forståelse for når strømmen koster mest og minst, og tilpasse husstandens forbruk deretter, samtidig som du kan sørge for å ikke bruke strøm på oppvarming og varmtvann når dere ikke trenger det. Alt styrer du enkelt via telefonen din. Det er lett å tenke at smart strømstyring bare kan installeres i nybygg eller nyrenoverte hjem. Heldigvis er Istad Kraft sin smarthusløsning langt smartere! Den passer like godt i et hus fra 1960 som i et helt nytt bygg. Å spare strøm betyr ikke at du skal fryse – behold komforten, men til en lavere pris. At huset ditt har ønsket temperatur når du er hjemme, men ikke bruker energi på oppvarming når du sover eller er bortreist er både viktig for miljøet og gjør underverker for strømregningen din.

Geo cosy romoversikt dark

Hvordan virker det

Vi bruker systemet «Cosy Nordics», hvor små termostater kobles til varmekabler, brytere, ovner og varmtvannstank. Deretter har du mulighet til å styre forbruket gjennom appen vår. Her kan du ha faste tidsinnstillinger, og sørge for at du ikke bruker strøm når du ikke trenger det.

Varmtvann tar en stor del av strømforbruket ditt. En løsning er å koble inn varmtvannsberederen kl 22 for så å koble den ut igjen kl 6. Dermed varmer du vannet på de billigste timene, og jevner ut forbruket slik at du får et lavere effektledd når den tid kommer. Har du ikke nok varmtvann gjennom dagen kan du legge til et par timer midt på dagen for å opprettholde temperaturen. Da vil det fortsatt være nok varmtvann til kveldsdusjen. Mens familien er på jobb og skole trenger ikke rommene i huset å være varme, mens det kan være fin temperatur til dere er hjemme igjen.

Ved installasjon hjelper vi deg med et standardoppsett basert på vår erfaring, og så anbefaler vi at du prøver deg frem for å finne ut hva som fungerer best for din husstand. Du kan også overstyre hverdagsinnstillingene. Hvis du eksempelvis vet at huset skal være tomt ei helg, kan du skru alt ned til et minimum.

Intersection 3

Den billigste strømmen er den du ikke bruker

Med Cosy for Nordics montert i huset, velger du mellom ferdigprogrammerte innstillinger, samtidig som du kan gjøre manuelle justeringer tilpasset din families egne ønsker og behov. I appen på din telefon kan du styre hvilke tidspunkt enhetene slår seg av/på, og på hvilke dager. Når du har lagt inn hvor varmt varmt du vil ha det og når, kan du lene deg tilbake og la Cosy fikse resten.

Installasjon

Vi tilbyr Cosy for Nordics ferdig installert og klar til bruk. Vår montør hjelper deg i gang og gjør de nødvendige tilpasningene til din bolig. For grunnpakken betaler du kr 520,- per mnd, fordelt over 3 år (totalt kr 18.720,- med 6,8% renter). Ønsker du å betale alt med en gang er prisen kr 16.900,-

Priseksempelet tar utgangspunkt i 8 soner, inkludert 5 brytere, 4 termostater og en hub. Reell pris kan variere avhengig av bolig. Smarthuslisens: kr 29,- pr mnd. Lisensen sørger for innsending av data og vedlikehold. Gjennom nye versjoner av appen vil du få tilgang til ny funksjonalitet, helt kostnadsfritt.

Istad Smarthus losning Hjemmeside arttikkeltopp 1280x500px jan2020