Smart varmestyring gir lavere strømregning

Inntil 70% av din strømregning består av oppvarming og varmtvann. Derfor har vi utviklet en løsning som hjelper deg med å spare kostnader.

Istad Kraft smarhus termostat i miljo

Istad Kraft og Istad Nett har i samarbeid med Green Energy Option utviklet og testet smarthus-løsningen Cosy for Nordics, som gjør det mulig å spare inntil 35% av dine strømkostnader.

Via en egen app styrer du enkelt alle enhetene som er koblet opp mot smarthus-løsningen. På den måten får du bedre kontroll over strømregningen ved å optimalisere forbruk fra varmekabler, varmeovner, varmtvannstank og varmepumpe. Dermed kan huset ditt ha ønsket temperatur når du er hjemme, samtidig som du ikke bruker energi på oppvarming når du sover eller er bortreist.

Få full oversikt - SE VIDEO:

Priser og montering

Vi tilbyr Cosy for Nordics ferdig installert og klar til bruk. Vår montør hjelper deg i gang og gjør de nødvendige tilpasningene til din bolig. For grunnpakken betaler du kr 520,- per mnd, fordelt over 3 år (totalt kr 18.720,- med 6,8% renter). Ønsker du å betale alt med en gang er prisen kr 16.900,-

Priseksempelet tar utgangspunkt i 8 soner, inkludert 5 brytere, 4 termostater og en hub. Reell pris kan variere avhengig av bolig. Smarthuslisens: kr 29,- pr mnd. Lisensen sørger for innsending av data og vedlikehold. Gjennom nye versjoner av appen vil du få tilgang til ny funksjonalitet, helt kostnadsfritt.

> Vil du vite mer om Cosy for Nordics? LAST NED BROSJYRE HER

BESTILLING

Sammen finner vi løsningen som passer best for deg. Når vi har mottatt din henvendelse vil en av våre konsulenter ta kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Les mer og bestill