Bestill varmepumpe nå

Vi tilbyr nå tre ulike varmepumper fra General til våre kunder: Vinterkongen, Råtassen og Gulvmodellen. Dette er noen av markedets mest stillegående varmepumper, som er spesialtilpasset nordiske forhold og klima. Vinterkongen er også best i test hos forbrukerombudet i henhold til PRIS vs YTELSE.


General Vinterkongen

Leverer godt med varme og er så energieffektiv at den har oppnådd en A++ rangering. Nå har den også fått utmerkelsen "Good Design Award".

Fra kr. 546 /måned

Kontant fra kr. 22.900,-

Les mer og bestill

General Råtassen

Spesialutviklet for å varme raskt og effektivt, selv når det er ekstra kaldt.

Fra kr. 618,-/mnd

Kontant fra kr. 25.900,-

Les mer og bestill

General Gulvmodellen

Sprer varme jevnt i rommet

Fra kr 666,- /mnd

Kontant fra kr 27.900,-

Les mer og bestill

Bedre lukt, økt komfort og lavere strømforbruk

Hva som er riktig modell for deg varierer fra bolig til bolig. Ta kontakt i skjemaet nederst på siden for et uforpliktende tilbud, og for hjelp til å velge riktig modell for ditt hjem.

Hvorfor varmepumpe?

- En varmepumpe gir rask oppvarming sammenlignet med panelovn. Varmepumper gir også bedre inneklima enn ved elektriske panelovner og vedfyring, siden varmepumpen filtrerer vekk støv og partikler. Med varmepumpe får man også jevnere innetemperatur, og dermed bedre komfort, forteller Frank Gussiås, seniorrådgiver Energi og Miljø i Istad Kraft.

- Et hus med panelovner av nyere dato har gjerne energimerke C. Med varmepumpe er man oppe på A eller kanskje A+. Hos oss får man også kjøpt varmepumpe som betales ned via strømregningen over fire år, sier Gussiås.

Lønner seg for de fleste

Å kjøpe varmepumpe er en investering som lønner seg for alle som har 15.000 kWh eller mer i forbruk i året. Ettersom en typisk husholdning har et årlig forbruk på 20.000 – 25.000 kWh, vil det si at varmepumpe lønner seg for de fleste strømkunder. Hva som er riktig modell for deg, det vil si den mest effektive, varierer fra bolig til bolig. Vi anbefaler modell ut ifra ditt hjem.

Betingelser

Varmepumpen med utstyr, og et eventuelt tillegg utover standard montering, betales ned over strømregningen på 4 år (48 mnd), med rente på 6,8%. Man må være kunde hos Istad Kraft ved kjøp og i hele nedbetalingsperioden på fire år. Varmepumpen leveres ferdig montert*. Det gis 5 års reklamasjonsrett på anlegg som er solgt til privatmarkedet, samt 5 års garanti under forutsetning av at en vedlikeholdsavtale (Serviceavtale) er inngått og opprettholdt gjennom 5-årsperioden.

* Standard montasje (standard oppsett for de fleste leverandører)

 • Inntil 3 meter rørstrekk mellom inne- og utedel. Rørstrekket består av kobberrør, i tillegg medfølger plastkanaler som legges over kobberrørene
 • Elektrisk tilkobling mellom inne- og utedel
 • Veggbraketter for utedel samt vibrasjonsdempere
 • Montering av varmepumpens innedel på innsiden av yttervegg
 • Test og igangkjøring av varmepumpen
 • Gjennomgang med kunde i hvordan varmepumpen skal betjenes
 • Kjøring, inntil 50 km tur/retur

Priser

General Vinterkongen: 22.900 kr inkl. standard montering. (Avbetaling over strømregningen over 4 år: kr 546,- pr. mnd. inkl. renter / totalpris kr 26.220,-)

General Råtassen: Fra kr 25.900,- inkl. standard montering. (Avbetaling over strømregningen over 4 år: kr 618,- pr. mnd. inkl. renter / totalpris kr 29.664,-)

 • Wi-Fi styring via app: kr 1 190,-

General Gulvmodellen: Fra kr 27 900,- inkl. standard montering. (Avbetaling over strømregningen over 4 år: kr 666,- pr. mnd. inkl. renter / totalpris kr 31 968,-)

Dette er ikke inkludert i en standard montasje og medfører tilleggskostnader:

 • Elektrisk tilkobling av utedel inklusive jordfeilbryter
 • Boring gjennom leca/annen lettmur eller kjerneboring gjennom tyngre vegg
 • Lift eller stillas for montering over arbeidshøyde

Mulighet for nedbetaling via strømregninga

Når du kjøper varmepumpe fra Istad Kraft, kan du som er kunde hos oss velge om du vil betale hele beløpet med en gang, eller om du ønsker å benytte tilbud om å betale ned det den koster i løpet av ett, to, tre eller fire år. Se pris knyttet til det enkelte produkt.

Gunstig klima for varmepumpe

Effekten av varmepumpen varierer med utetemperatur. Den har en virkningsgrad helt ned mot minus 25 grader, og de fleste pumper er mest gunstige når det er rundt 5-6 varmegrader ute. Da er den såkalte varmefaktoren på 4. Det betyr at for hver kWh man putter inn, får man ut 4. General opplyser at deres varmepumper har et snitt på 4,1 gjennom året.

- Her ved våre kontorer i Plutovegen i Molde har snittemperaturen ute vært ca. 9 grader i 2020, sier Gussiås mens han henter fram statistikk på skjermen. - Året før var snittet på 8,78 grader, og året før det igjen var det 9,24 grader. Det viser at vi bor i et klima der varmepumpe er gunstig, sier Gussiås.

WiFi-styring via App

Alle pumpene leveres med mulighet for Wi-Fi løsning for fjernstyring via en App, noe som er en fordel om man f. eks er på reise eller har varmepumpe på en fritidseiendom.

- Med appen kan man senke temperaturen i huset de dagene man er borte, og skru opp igjen når man skal hjem. Alt via telefonen. Det ligger også en trygghet i å kunne sjekke temperaturen i boligen når man selv er borte, sier Gussiås.

Kontakt oss

Ta kontakt i skjema ved hvert enkelt produkt under, eller på telefon 712 13 500 for et uforpliktende tilbud.