Intersection 3

Smarthusløsning

Fyll inn kontaktskjema så vil en av våre konsulenter ta kontakt med deg innen kort tid. Da finner vi sammen ut hvilken løsning som passer best hjemme hos deg.

Kontakt skjema -smarthusløsning

Mer om produktet

Et smarthus system som skreddersys til din bolig, vi monterer og leverer en ferdig pakkeløsning som gjør det mulig å optimalisere energiforbruk fra varmekabler, varmeovner, varmtvannstank og varmepumpe.

Istad Smarthusløsning

At huset ditt har ønsket temperatur når du er hjemme, men ikke bruker energi på oppvarming når du sover eller er bortreist er både miljøvennlig og kan gjøre underverker for strømregningen din.

Å spare strøm betyr ikke at du skal fryse – behold komforten, men til en lavere pris. Alt styrer du enkelt fra en app på telefonen, og løsningen kan du skreddersy akkurat slik du vil!

I praksis handler dette om at du ikke trenger å ha full varme eller mye oppvarmet vann mens du sover, er bortreist eller på jobb. Vi vet at hver uke kan være ulik, og når du har full kontroll i en brukervennlig app, er det enkelt å gjøre tilpasninger fortløpende.

Skreddersy til ditt behov

Med Cosy for Nordics montert i huset, velger du mellom ferdigprogrammerte innstillinger, samtidig som du kan gjøre manuelle justeringer tilpasset din families egne ønsker og behov. I appen på din telefon kan du styre hvilke tidspunkt enhetene slår seg av/på, og på hvilke dager. Når du har lagt inn hvor varmt varmt du vil ha det og når, kan du lene deg tilbake og la Cosy fikse resten.

Installasjon

Vi tilbyr Cosy for Nordics ferdig installert og klar til bruk. Vår montør hjelper deg i gang og gjør de nødvendige tilpasningene til din bolig. For grunnpakken betaler du kr 520,- per mnd, fordelt over 3 år (totalt kr 18.720,- med 6,8% renter). Ønsker du å betale alt med en gang er prisen kr 16.900,-

Priseksempelet tar utgangspunkt i 8 soner, inkludert 5 brytere, 4 termostater og en hub. Reell pris kan variere avhengig av bolig. Smarthuslisens: kr 29,- pr mnd. Lisensen sørger for innsending av data og vedlikehold. Gjennom nye versjoner av appen vil du få tilgang til ny funksjonalitet, helt kostnadsfritt.

Istad Smarthus losning Hjemmeside arttikkeltopp 1280x500px jan2020