Fordel april

Billetter til Istad Fordel-pris

Istad Kraft artikkelbilde 1500x850px virvelvind02

I samarbeid med Teatret Vårt kan vi tilby halv pris på billetter til forestillingen Virvelvind, en forestilling basert på Ane Bruns låter.

Anes Bruns låter blir teater

Vi tar deg med inn i en virvelvind når skuespillerne i samspill med fantastiske musikere gjør en ny tolkning av Ane Bruns musikk. Ane har oversatt tekstene til dialekt, som i et lekent musikalsk univers gir utspring til en fortelling om levd liv og nye muligheter.

Fem mennesker møtes for første gang på en fest – og idet festen er på høydepunktet slår fasadene sprekker og historier om hvem de egentlig er kommer til syne. Alle med forventninger til et liv som ble noe annet. Livet og kjærligheten, sorger og tap - de sitter fast i noe de vil ut av og prøver så godt de kan å finne en vei videre. Kan denne kvelden være en åpning inn i noe nytt?

Ane Brun har oversatt 17 låter til dialekt, og basert på Anes nære og direkte tekster har Nina Wester skrevet en varm historie om å tørre å se livet og kjærligheten i øynene. Simon Revholt har arrangert låtene og på scenen står Teatret Vårt sitt ensemble sammen med et band håndplukket for anledningen.

Bestill billetter til halv pris!

I samarbeid med Teatret Vårt kan vi tilby halv pris på billetter til følgende forstillinger;

Varighet på 1 time og 50 minutter (inkl. pause), og forestillingen spilles på Teatret Vårt på Plassen, Molde.

Det er maks 2 billetter pr kunde, og billettene blir lagt ut for salg TORSDAG 22. APRIL KL 13.


Velkommen!