Fordel desember

Opplev forestillingen Julekveld med Teskjekjerringa på Teatret Vårt.

Teskjekjerringa 21

Det nærmer seg jul og tradisjonen tro samarbeider vi også i år med Teatret Vårt og inviterer til folkekjære Alf Prøysens juleforestilling Julekveld med Teskjekjerringa. Dette er en musikalsk juleforestilling som passer for hele familien.

Julekveld med Teskjekjerringa

Teskjekjerringa elsker jula og har en drøm om en dag å få møte nissen. Men i år går ikke alt helt etter planen. På selveste julaften blir hun plutselig lita som ei teskje! Rekker hun å bli ferdig med å vaske, bake og pynte til jul?

Det er siste innspurt til julaften og mannen til Teskjekjerringa har glemt både fuglenek og juletre og har kjøpt stålull i stedet for smør. Pepperkakene blir stående i ovnen litt for lenge og blir brent - og nabokjerringa som alltid vet best kommer selvfølgelig innom på verst tenkelig tidspunkt.

Når Teskjekjerringa blir lita, ser og forstår hun ting som ingen andre voksne kan. Hun kan til og med forstå hva dyra sier! Som liten møter hun flere andre små som også er i knipe. Det viser seg at Teskjekjerringa får hjelp fra uventet hold når hun trenger det - kanskje fordi hun alltid selv hjelper andre når hun kan. Og kanskje er det nå nissen kommer på besøk?

Alf Prøysens Teskjekjerringa er både rampete og snill. Hun står opp for de som ikke alltid blir sett eller hørt. Hun deler av det hun har, slik at også andre kan ha det godt. For Teskjekjerringa er alle - både folk og dyr - like mye verdt. Prøysens jordnære univers har en humoristisk og hjertevarm raushet. Historia om Teskjekjerringa minner oss på at hvis ikke alt blir som vi hadde tenkt, så blir det kanskje minst like bra likevel.

Bestill gratisbilletter

Billettbestillingen åpner TIRSDAG 16. november kl 12. Det er dessverre ingen ledige billetter igjen!

Vi kan tilby gratisbilletter til følgende forestillinger

Det er maks 4 billetter pr kunde. Bestilte billetter hentes på Plassen rett før forestillingen starter.

Julegrøt og saft

En time før forestillingen starter tilbyr vi julegrøt og saft i Kafe’ Kurt til alle våre gjester.

Velkommen til en hyggelig førjulskveld i koselige omgivelser på Plassen!