Fordel august

Opplev en spennende verden fra tretoppene i Moldes nye klatrepark!

Hoyt og lavt nettside

Vi inviterer til en morsom og spennende familiedag i Moldes nye klatrepark!

Sommeren 2020 åpnet klatreparken Høyt & Lavt Molde i Tusten. Her kan barnefamilier trygt utforske løyper i trærne, zip-liner og klatretårn. Løypene er fra 1,5 meter over bakken og opptil 9 meter over bakken. Her vil dere oppleve en aktiv dag med mye moro ute i naturen.

Utfordrende løyper for alle aldre

Høyt & Lavt Molde har 7 klatreløyper med 58 apparater og 6 zip-liner, i tillegg til 12 meter høyt klatretårn med quickjump (frittfallsimulator), nettpark og klatrevegg. Det er spennende og utfordrende løyper for alle aldre. De har 3 barne-løyper, 2 familie-løyper og 2 krevende løyper.

Klatreparken er en arena for mestring, trening og aktive opplevelser for alle. I tillegg får man en flott naturopplevelse. Her finner du små og store utfordringer for alle, fra de minste barna til foreldre og besteforeldre. Prøv en av klatreparkens 6 zip-liner eller hopp fra frittfallsimulatoren i det 12 meter høye klatretårnet.

Sikkerhet i høysetet

I klatreparken er sikkerheten i høysete. Alle som skal klatre får utdelt hjelm, seler og må gjennomgå en obligatorisk sikkerhetsopplæring. De benytter det beste sikkerhetssystemet på markedet: Speedrunner, som er et lukket system som gjør at man ikke kan klikke seg inn og ut av sikkerhetslinen under klatring. Løypene er inndelt etter fargekoder, med oransje som den snilleste, deretter grønn og blå.

Billetter til Istad Fordel-pris

Lørdag 21 august kan hele familien oppleve klatreparken sammen med oss til fordel-pris. Som Istad Kraft kunde betaler du kun kr 50 per person! Ordinærpris kr 330/190.

Billettbestillingen åpner TIRSDAG 17. AUGUST kl 12. Det er dessverre ingen ledige billetter igjen.