Fordel juni

Billetter til Istad Fordel-pris

Istad Kraft artikkelbilde 1500x850px Edvard og Ine Hoem

I samarbeid med MYLDR og DNT Romsdal kan vi tilby halv pris på billetter til "Alt vi har kjært" med Edvard og Ine Hoem. Arrangementet foregår på Storlihytta, i vakre omgivelser i Moldemarka, fredag 11.

Ine og Edvard Hoem

I august 2021 slepper Ine Hoem eit nytt album, «Alt vi har kjært», med eigne melodier og tekstar av sin far, Edvard Hoem. På Storlihytta 11. Juni får vi en sniklytt på materiale.

Det musikalske samarbeidet mellom far og datter Hoem, tok til for mer enn femten år siden, men ble først offentlig kjent med den vakre gjendiktninga og versjonen av «Å, signa natt», høsten 2020, som blant anna ble framført på NRK Lindmo i desember 2020.

På den kommende plata finn en også salmer som «Den Fattige Gud» av Henning Sommerro og «No stig vår song» av Håkon Berge. I samarbeid med produsent Markus Lillehaug Johnsen og noen fantastiske improviserende musikere, har Ine skapt et unikt univers i møte mellom vise, jazz og salmer, og Edvard sine tekster. Ine synger farens tekster på mesterlig vis, mens Edvard Hoem leser fra Felemakaren og utvandrer romanene sine. Forbered deg på sterke tekster og vakre melodier!


Edvard Hoem – forteller

Ine Hoem – vokal

Markus Lillehaug Johnsen – gitar

Program


Arrangementet følger gjeldende smittevernsregler og vi ber alle som føler seg syke om å bli hjemme. Ved avlysning eller sykdom vil billetter bli refundert.

Sted: Storlihytta, Moldemarka

Dato: Fredag 11. juni

Tidspunkt: Dørene åpner kl. 18.00, konserten starter kl 20

Aldersgrense: 18 år

Billettene er unummererte. Arrangementet foregår utendørs og det blir mulighet til å kjøpe både mat- og drikke.

Kjøp billetter til Istad Fordel-pris

Som Istad Kraft kunde kan du kjøpe billetter til halv pris. Det er et begrenset antall billetter, og maks 4 billetter pr kunde.

Istad Fordel-pris kr 220 ink avgifter (ordinær pris pr billett er kr 440).

Bestill billetter her


Spørsmål om arrangementet? les mer her eller ta kontakt med arrangør på post@myldr.no


Velkommen!