Minim+ er et enkelt system som gir oversikt over strømforbruket i sanntid. Det er kjapt å montere og motiverende å følge med på.

Den beste måten å ha kontroll på strømregningen, er å ha kontroll på forbruket – hvor mye og hva man bruker strøm på.

Viser strømforbruket i sanntid

Med Minim+ har man en løsning som på en oversiktlig måte viser strømforbruket akkurat nå, hvor mye strøm som er brukt totalt i løpet av dagen, og den siste måneden. Alt i et hendig lite apparat – selve displayet er ca. 8 x 8 cm.

Budsjettkontroll

Med Minim+ kan man også se om strømforbruket er over eller under det som er ønskelig. Dersom man budsjetterer med et visst antall kWh pr dag, blir dette synlig i displayet, og det er enkelt å se om strømbruket er høyere eller lavere enn budsjett.

Lærer om forbruket

Og skulle det vise seg at forbruket er i høyeste laget en dag, kan man ta grep for å nå budsjettet ved å skru av strømkilder som kanskje ikke er nødvendige.

Når man skrur elektriske apparater av eller på, vil det med en gang være synlig i displayet. Minim+ er derfor en effektiv læremester - du lærer hvilke apparater som trekker mye strøm. Da er det også enklere å spare inn på unødvendig strømbruk – enten det er ved å skru ned termostaten på en varmeovn, ikke la stekeovnen stå på unødig før man skal bruke den e.l.

Enkelt å ta i bruk

Du monterer Minim+ selv ved å koble en medfølgende clips på en ledning på måleravleseren. Dette krever at du har strømmåler med LED-lampe, noe som er standard på nyere målere.

Det finnes flere systemer i markedet, se også Geosolo, men Minim+ er en enkel og rimelig løsning for å få se forbruket live. Minim+ har også innebygd temperaturmåler, og romtemperaturen vises i et lite display på fronten av apparatet.

Minim+

  • En pakke består av et display (går på strøm), et clips man kobler på strømmåleren og en radiosender som går på batteri.
  • Gir oversikt over forbruk og kostnader i dag og historisk.
  • Gjør at man blir bevisst forbruket sitt. God forberedelse til det kommer effekttariffer.
  • Ingen installasjonskostnader.


Betal ned over strømregningen

  • Minim + kan betales ned over strømregningen til kr 59 pr måned over 12 måneder, totalt kr 708.

Fyll inn skjema for å bestille Minim+ – nyttig verktøy når du vil spare strøm

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet, og ber ikke om personlig informasjon som ikke er relevant for formålet med dette skjemaet.

* Jeg ønsker å bestille følgende produkt
* Ønsker Minim Energidisplay nedbetalt på strømregninga over
* Vilkår