Ikon: Istad Jevn Strømregning

Istad Jevn Strømregning

Få full kontroll over strømregningene dine

Med Istad Jevn strømregning betaler du det samme beløpet hver måned hele året, og du slipper variasjon i strømkostnadene dine. Dette kan spare deg for høye strømregninger om vinteren.

Istad Jevn Strømregning er en betalingstjeneste Istad Kraft tilbyr sine kunder. Denne tjenesten koster deg kr 35,- pr mnd, og er en tilleggstjeneste til ditt strømprodukt.

Hvordan beregnes månedsbeløpet?

Det faste beløpet du skal betale beregnes ut fra hvor mye strøm du bruker vanligvis. Beløpet blir da automatisk beregnet ut fra forbruket.

Hva hvis strømforbruket endres?

Om det viser seg at forbruket ditt endrer seg slik at du bruker mer eller mindre enn forventer vil vi justere månedsbeløpet. Dette gjøres for at den totale summen for året skal bli riktig.

Bindingstid?

Det er ingen bindingstid, du kan si opp når du vil. Når du sier opp din avtale med Istad Kraft vil vi se på om du har betalt inn for mye eller for lite i forhold til ditt faktiske strømforbruk.

Bestill

Fyll inn skjema for å bestille Istad Jevn Strømregning

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet, og ber ikke om personlig informasjon som ikke er relevant for formålet med dette skjemaet.

Bestilling
Ønsket bindingstid
Hvis du bestiller til nytt målepunkt
Jeg ønsker å bli kontaktet via
* Vilkår