Halv pris på billetter til Rabalderfestivalen!
DATO 30. JUNI - 1. JULI
STED REKNESPARKEN MOLDE

Rabalderfestivalen er barnas sommerfestival! Den blir arrangert for andre gang 30. juni til 1. juli 2018. Her vil du kunne utforske en jungel av morsomme aktiviteter, kule konserter, spennende teater og kanskje møter du en pirat også? Du vet vel at pirater faktisk finnes vel? 

Festivalen har målgruppe 3-12 år og ingen voksne kommer inn på festivalen uten følge med barn. Ikke gå glipp av sommerens store begivenhet for barn i Molde i sommer. Ta med deg en venn og kom!

På programmet står blant andre Øisteins Blyant, Vazelina Bilopphøggers, Lekene slår tilbake, Meg og Kammeraten Min og Vilde og Anna.

For mer informasjon om festivalen og programmet, se rabalderfestivalen. Som stolt sponsor kan vi tilby våre kunder halv pris på dagspass for festivalen!

Billettene legges ut i 3. mai 2018. Begrenset antall billetter, maks 4 billetter pr kunde. Link til bestillingsmuligheter sendes ut med nyhetsbrev den 3. mai.


Billettinfo

Barn under 3 år kommer inn gratis. Det vil si barn født etter 30.juni - 1. juli 2015. Bortsett fra barn under 3 år må alle ha billett, og den samme prisen gjelder for både voksne og barn.

Personer over 16 år kommer kun inn på festivalområdet ifølge med et barn. Barn under 12 år kommer kun inn i følge med en voksen. Hvert barn kan ha med seg så mange voksne de ønsker (alle må ha billett selvsagt).

Det var svært stor pågang for billetter til Rabalderfestivalen i år. Alle billetter til halv pris er dessverre utsolgt.


Påmeldingen er nå lukket.

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet, og ber ikke om personlig informasjon som ikke er relevant for formålet med dette skjemaet.