Nå kan du som er Istad Kraft-kunde bestille lokal, kortreist weekendtur til fordels-pris.
STED Finnøy Havstuer
DATO 14.-16. august 2020

I år er det Norges-ferier som gjelder. Hvorfor ikke benytte seg av flotte muligheter i eget fylke? I samarbeid med Classic Norway kan vi nå tilby helgeopphold på idylliske Finnøy Havstuer til svært reduserte priser 14.-16. august! 

Hotell Finnøy Havstuer ligger på en landfast holme, i nærheten av øya Ona.
Hotellet finner vi i lokalene til det gamle handelsstedet og fiskemottaket på Finnøy. Her byr de på overnatting, restaurant, moderne møtelokaler, pub og sommerbutikk. Hotellet har 46 dobbeltrom, og fire store familierom. Pluss det utrolige badelandet Håp i havet. 

Finnøya

Finnøya ligger nord for Harøya, og er knytta sammen med vei og bru. Finnøya er ei lita,  idyllisk øy med omlag 100 fastboende. Finnøya var tidligere et handelsted, med "Holmen" som sentrum. I de gamle lokalene til Finnøy Havstuer ble det produsert klippfisk, sildesalting og annen skipshandel.

Håp i havet

Få meter fra Finnøy Havstuer ligger badelandet Håp i Havet. Det moderne badelandet har fantastisk utsikt mot havgapet. Badelandet inneholder ett basseng på 8.5 x 12.5 m, et mindre barnebasseng med boblebenk og vannstrøm, rutsjebane med tidsmåler, samt sauna, trimrom og steambad.

Kortreist mat

Kjøkkensjefen på Restaurant Sjøhuset på Finnøy Havstuer har en forkjærlighet for det som finnes i havet. Han baserer kjøkkenet sitt nesten utelukkende fra lokale råvarer, både fra havet, og fra småskalaproduserte godsaker fra hele Møre og Romsdal. Sjøhuset er opptatt av å formidle norske mattradisjoner samtidig som de utvikler rettene, og presenterer de på nye og moderne måter. Smakssammensetningene skaper begeistring! 

Vårt tilbud til deg

Finnøy Havstuer by Classic Norway Hotels kan tilby Istad Kraft-kunder et opphold på Finnøy Havstuer 14.-16. august til fordel-priser: 

Overnatting

  • Overnatting i dobbeltrom
  • Frokost i restauranten
  • Inngang i badelandet "Håp i Havet"

Kr 750,- pr natt for 2 personer (ordinærpris 1690,-)


Middag

  • 3-retters middag i restauranten kr 495,- pr pers (ordinærpris kr 595,-) (Drikke kommer i tillegg)

Bestill her

Antall plasser er begrenset. Bestill ditt opphold her;

https://www.classicnorway.no/h...


Velkommen til Finnøy Havstuer!