Tore Brunborg og Steinar Raknes startet samarbeidet på Otrøya - nå kommer duoen til Break Of Day
DATO LØRDAG 22. JULI
TID KL 07
STED REKNESPARKEN, MOLDE

Vi inviterer til den tradisjonsrike morgengrykonserten i Reknesparken lørdag 22. juli kl 07.

Tidligere år har artisker som blant andre Ola Kvernberg, Mats Gustafsson og Karl Seglem gitt publikum uforglemmelige musikalske opplevelser. Årets artister er Tore Brunborg/Steinar Raknes Duo.

Høy julimorgen

Dagens første hilsen fra solmesteren kommer over fjella i øst, og fargelegger de mosegrodde trærne i Reknesparken - litt grønt, litt burgunder, litt rosa. På slitne trebenker vagler morgenfugler seg tett sammen.

Slik har det vært mange ganger på Moldejazz' morgengrykonserter. Årets begivenhet vil gå inn i rekken av gode opplevelser - sol eller ikke. Da saxofonist Tore Brunborg og bassist Steinar Raknes i fjor etablerte en duo, dro de til Steinars røtter på Otrøya like vest for Molde, der de fisket, spiste fisk, og la musikalsk grunnlag for samarbeidet. Siden har duoen gjort en rekke konserter med stor suksess. Med mektig tone og fantasifulle linjer er Brunborg en av vår tids store saxofonister. Raknes er med sitt rotekte og fantasifulle basspill en musikalsk bauta, som de seinere åra også har gjort seg kjent med sine bass/vokal-konserter.

 

Etter duoens konsert på Kampenjazz skrev Johan Hauknes i salt-peanuts.eu blant annet:

 "Det vi hører er noe som overskrider det enkelte øyeblikket, noe som skaper en helhet ut over det kortsiktig forståelige....en helhet som binder sammen de enkelte norske eller americana-baserte elementer til noe helt annet. Noe mer! Og noe bedre! Musikk som ikke bare trollbandt oss, men musikk som gjorde at vi kunne gjennomleve opplevelsen i timer etterpå."


Det er bare å stille vekkeklokka - eller la være å legge seg, når to av landets fremste musikere skal ønske god morgen på festivalens siste dag.


Det er gratis inngang og vi spanderer kaffe til alle morgenfugler!


Velkommen!

Det er ingen påmelding til dette arrangementet.

Påmeldingen er nå lukket.