Klar for skisesongen? Foredrag med skiproff Asbjørn Eggebø Næss!
Dato onsdag 30. januar
Tid kl 19.00
Sted Plassen, Molde

Topptur på ski er en av de raskest voksende sportsgrenene i Norge, og har blitt populært i alle aldersgrupper. Vi som bor i Møre og Romsdalen har enorme muligheter med kort vei ut i naturen og en mengde fjell å velge i. 

Skiproff med lokal erfaring

Asbjørn Eggebø Næss kjører på ski aktivt og har det som levevei. Han er en tilflyttet bergenser som har blitt godt kjent med fjellene og spennende toppturer i nærområdet.

I løpet av de siste årene har Asbjørn vært med i over 10 skifilmer blant andre Supervention 1 og Supervention 2. Han har også gjordt flere webserier som "Jakten på villsnøen" og "Omvegen til helvettestinden".

Han er nå aktuell med webserien #222Muligheter som er tilgjengelig på friflyt.no. Serien spilt inn med Moldepanoramaet som utgangspunkt.

Inspirasjon for alle

Om du har lite eller mye topptur erfaring kan du hente inspirasjon fra denne kvelden med Asbjørn. Han deler flere historier fra nærområdet og kommer til å gi turtips og utstyr tips som kan gi deg bedre skiturer! Hvorfor du bør ta med deg det nye topptur utstyret ditt i Tusten å kjøre heisbasert i stedet for å gå rett på tur, får du svar på denne kvelden.

Vinn Norrøa Goretex jakke!

Asbjørn er stolt Norrøna ambassadør og har vært med på å utvikle flere av produktene. Meld deg på Norrøna Loyalty program innen 30. januar her, og vær med i trekningen av Norrøna Goretex jakke! Vinner trekkes på foredraget, men om du er medlem fra før eller ikke er tilstede er du likevel med i treningen.

Det blir også andre uttrekkspreminer for de som kommer!


Påmelding

Påmeldingen åpner tirsdag 22. januar kl 12

Det er begrenset ansatt plasser, maks 2 billetter pr kunde. Først til mølla!Velkommen!

Påmeldingen er nå lukket.

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet, og ber ikke om personlig informasjon som ikke er relevant for formålet med dette skjemaet.