Opplev forestillingen Julekveld med Teskjekjerringa på Teatret Vårt
DATO Desember 2020
STED Teatret Vårt, Plassen
VARIGHET Ca 1 time

I samarbeid med Teatret Vårt inviterer vi til Alf Prøysens juleforestilling Julekveld med Teskjekjerringa. Dette er en musikalsk juleforestilling som passer for hele familien.

Julekveld med Teskjekjerringa

Teskjekjerringa elsker jula og har en drøm om en dag å få møte nissen. Men i år går ikke alt helt etter planen. På selveste julaften blir hun plutselig lita som ei teskje! Rekker hun å bli ferdig med å vaske, bake og pynte til jul?

Det er siste innspurt til julaften og mannen til Teskjekjerringa har glemt både fuglenek og juletre og har kjøpt stålull i stedet for smør. Pepperkakene blir stående i ovnen litt for lenge og blir brent - og nabokjerringa som alltid vet best kommer selvfølgelig innom på verst tenkelig tidspunkt.

Når Teskjekjerringa blir lita, ser og forstår hun ting som ingen andre voksne kan. Hun kan til og med forstå hva dyra sier! Som liten møter hun flere andre små som også er i knipe. Det viser seg at Teskjekjerringa får hjelp fra uventet hold når hun trenger det - kanskje fordi hun alltid selv hjelper andre når hun kan. Og kanskje er det nå nissen kommer på besøk?

Alf Prøysens Teskjekjerringa er både rampete og snill. Hun står opp for de som ikke alltid blir sett eller hørt. Hun deler av det hun har, slik at også andre kan ha det godt. For Teskjekjerringa er alle - både folk og dyr - like mye verdt. Prøysens jordnære univers har en humoristisk og hjertevarm raushet. Historia om Teskjekjerringa minner oss på at hvis ikke alt blir som vi hadde tenkt, så blir det kanskje minst like bra likevel.

Forestillinger

Vi kan tilby billetter til Julekveld med Teskjekjerringen til følgende forestillinger;

Påmeldingen åpner fredag 27. november kl 10.

Dette arrangementet er dessverre fullt.

Forestillingene har en varighet på ca 1 time. Det er maks 4 billetter pr kunde, og du kan kun bestille billetter til de i samme husstand. Forestillingene er oppsatt med halv kapasitet i salen.

I år har vi dessverre ikke mulighet til å servere julegrøt og saft i forkant av forestillingen pga smittevern. 

Billetter blir sendt ut 1-3 dager i forkant av forestillingen. Avsender av billettene er billett@teatretvart.no. 

Trygge rammer ved teaterbesøket

Teatret Vårt følger myndighetenes gjeldende retningslinjer, og har utarbeidet gode smittevernsrutiner for å skape et trygt miljø for publikum og ansatte

Er du frisk?

  • Har du symptomer på sykdom er det viktig at du holder deg hjemme 
  • Dersom du er syk, i karantene eller ikke har mulighet til å komme send en mail til anja.fladby@istad.no for å avbestille billetter
  • Hvis du er eller noen i ditt følge oppdager å ha vært smittet da dere besøkte teatret, vennligst kontakt Teatret Vårt på post@teatretvart.no  eller 71 24 02 80

Smittevern

  • Hånddesinfiserende middel vil være tilgjengelig i alle publikumsområder – dette skal benyttes av alle
  • Hold 1 meters avstand til andre publikummere og ansatte
  • Seteplassering i salen er tilrettelagt for å overholde myndighetenes krav om avstand
  • Kontaktinformasjon du gir ved billettbestilling blir lagret i 10 dager etter arrangementene for å sikre eventuell smittesporing

Det er Teatret Vårt som står som arrangør av forestillingene og med det er ansvarlig for arrangementet og smitteverntiltak.