Eventyrlig musikkteater for hele familien!
DATO Desember 2019
STED Teatret Vårt, Plassen
VARIGHET ca 1 time

I samarbeid med Teatret Vårt inviterer vi til forestillingen Snødronningen.

Bli med Gerda på en reise gjennom farer og store hinder for å redde bestevennen fra Snødronningens forbannelse! Hvordan kan det gode vinne frem når det ser som mørkest ut?

H.C. Andersens kjente eventyr Snødronningen er en storslått familieforestilling med nyskreven musikk, vakre melodier og levende bilder.

Gerda og Kay er bestevenner. Når vinteren kommer med en kraftig snøstorm får Kay en is-splint i øyet. Han forbanner Gerda, blir lokket vekk av Snødronningen og forsvinner. Alle tror han er død - bortsett fra Gerda. På tross av at Kay har såret henne, bevarer hun troen på å finne og redde ham. Vi får følge med på Gerdas reise for å finne bestevennen. Hun møter mange utfordringer på veien – og i enden av reisen venter det store spørsmålet: Kan hun bryte forbannelsen? 

Snødronningen er et klassisk eventyr om hvordan kreftene i kampen mellom det gode og det onde utspiller seg - også kjent for mange fra Disney sin film Frost, som er inspirert av historien om Snødronningen.  

Forestillinger

Vi kan tilby billetter til Snødronningen til følgende forestillinger;

  • Søndag 1. desember kl 15 - FULLT
  • Søndag 1 desember kl 18 - FULLT
  • Søndag 15. desember kl 15 - FULLT
  • Søndag 15. desember kl 18 - FULLT
  • Onsdag 18. desember kl 18 - FULLT

Forestillingene har en varighet på ca 1 time. I forkant av hver forestilling serverer vi julegrøt og saft til alle påmeldte.

Billettene hentes på Plassen i forkant av forestillingen.

Velkommen!

Alle billetter er nå gitt bort, og påmeldingen er lukket. 

.