Opplev en spennende verden fra tretoppene i Moldes nye klatrepark!
DATO Lørdag 22.august
STED Høyt & Lavt Klatrepark Molde
HVOR Tusten, Molde

Vi inviterer til en morsom og spennende familiedag i Moldes nye klatrepark!

I sommer åpner klatreparken Høyt & Lavt Molde i Tusten. Her kan barnefamilier trygt utforske løyper i trærne, zip-liner og klatretårn. Løypene er fra 1,5 meter over bakken og opptil 9 meter over bakken. Her vil dere oppleve en aktiv dag med mye moro ute i naturen. 

Utfordrende løyper for alle aldre

Høyt & Lavt Molde har 7 klatreløyper med 58 apparater og 6 zip-liner, i tillegg til 12 meter høyt klatretårn med quickjump (frittfallsimulator), nettpark og klatrevegg. Det er spennende og utfordrende løyper for alle aldre. De har 3 barne-løyper, 2 familie-løyper og 2 krevende løyper, i tillegg til Klatretårn med zip-liner, klatrevegg, quickjump/frittfallsimulator og nettboks.

 Klatreparken er en arena for mestring, trening og aktive opplevelser for alle. I tillegg får man en flott naturopplevelse. Her finner du små og store utfordringer for alle, fra de minste barna til foreldre og besteforeldre. Prøv en av klatreparkens 6 zip-liner eller hopp fra frittfallsimulatoren i det 12 meter høye klatretårnet. 

Sikkerhet i høysetet

I klatreparken er sikkerheten i høysete. Alle som skal klatre får utdelt hjelm, seler og må gjennomgå en obligatorisk sikkerhetsopplæring. De benytter det beste sikkerhetssystemet på markedet: Speedrunner, som er et lukket system som gjør at man ikke kan klikke seg inn og ut av sikkerhetslinen under klatring. Løypene er inndelt etter fargekoder, med oransje som den snilleste, deretter grønn og blå. 

Påmeldingen åpner kl. 00:00 mandag 17. august

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet, og ber ikke om personlig informasjon som ikke er relevant for formålet med dette skjemaet.