Opplev en spennende verden fra tretoppene i Moldes nye klatrepark!
DATO Lørdag 22.august
STED Høyt & Lavt Klatrepark Molde
HVOR Tusten, Molde
TIDSPUNKT Kl 11 eller kl 14.30

Vi inviterer til en morsom og spennende familiedag i Moldes nye klatrepark!

I sommer åpner klatreparken Høyt & Lavt Molde i Tusten. Her kan barnefamilier trygt utforske løyper i trærne, zip-liner og klatretårn. Løypene er fra 1,5 meter over bakken og opptil 9 meter over bakken. Her vil dere oppleve en aktiv dag med mye moro ute i naturen. 

Utfordrende løyper for alle aldre

Høyt & Lavt Molde har 7 klatreløyper med 58 apparater og 6 zip-liner, i tillegg til 12 meter høyt klatretårn med quickjump (frittfallsimulator), nettpark og klatrevegg. Det er spennende og utfordrende løyper for alle aldre. De har 3 barne-løyper, 2 familie-løyper og 2 krevende løyper, i tillegg til Klatretårn med zip-liner, klatrevegg, quickjump/frittfallsimulator og nettboks.

 Klatreparken er en arena for mestring, trening og aktive opplevelser for alle. I tillegg får man en flott naturopplevelse. Her finner du små og store utfordringer for alle, fra de minste barna til foreldre og besteforeldre. Prøv en av klatreparkens 6 zip-liner eller hopp fra frittfallsimulatoren i det 12 meter høye klatretårnet. 

Sikkerhet i høysetet

I klatreparken er sikkerheten i høysete. Alle som skal klatre får utdelt hjelm, seler og må gjennomgå en obligatorisk sikkerhetsopplæring. De benytter det beste sikkerhetssystemet på markedet: Speedrunner, som er et lukket system som gjør at man ikke kan klikke seg inn og ut av sikkerhetslinen under klatring. Løypene er inndelt etter fargekoder, med oransje som den snilleste, deretter grønn og blå. 

Billetter til Istad Fordel-pris

Lørdag 22. august kan hele familien opplever klatreparken sammen med oss til fordel-pris. Som Istad Kraft kunder betaler du kun kr 50 pr person! Ordinær pris for et 3 timers kort er kr 320 for personer over  10 år, og kr 195 for personer under 10 år. 

Det vil være 2 innslipp i klatreparken. Første pulje er fra kl 11-14.30, og neste pulje er fra kl 14.30-17. Maks antall gjester i parken er 200 fordelt på hele dagen. 

Billettsalget åpner tirsdag 18. august kl 12. 

For mer info om Høyt & Lavt Molde får du her

Kjøp billetter

Det er dessverre ingen ledige billetter igjen. 


Velkommen!