Velkommen til foredrag for ungdom og voksne med Tale Maria Krohn Engvik, best kjent som Helsesista
DATO Torsdag 11. juni
TID kl 20
VARIGHET 30 - 45 minutter
STED Livesending på Istadkraft.no

Vi inviterer til foredrag med Tale Maria Krohn Engvik, best kjent som Helsesista. 

I foredraget "Våg og være" snakker hun om noen temaer som mange unge kontakter henne for. Tanker og følelser rundt seg selv og andre. Det handler om kropp, prestasjoner og status, og når alt blir kaos. Det handler om den man velger å være i møtet med andre mennesker. Kommunikasjon, forståelse. Og hun ønsker å inspirere, få publikum til å tenke, og til å våge å være.

Foredraget er retter seg både mot ungdom og voksne. Fokuset er ungdom, men er også svært nyttig for voksne.

Helsesista

Tale Maria Krohn Engvik hadde vært ansatt som helsesøster i Oslo kommune i fem år, da hun på tampen av 2016 åpnet snapchatkontoen «Helsesista». Hun har nå 200 000 abonnenter på kanalen sin, og med en dundrene miks av seriøs kunnskap, humor og personlighet, sprer hun Helsesista sitt budskap - å være med og løfte den psykiske helsen til barn og unge. Tale setter fokus på tabubelagte temaer som overgrep, vold, nakenbilder, selvmordstanker og det å ha det vanskelig inni seg, våge å be om hjelp. «Vi kan ikke forvente at ungdommer skal oppsøke voksne på støvete kontorer. Vi må møte ungdommene der de er, tilpasse vårt språk til de vi snakker med, og jobbe for å skape nærhet i digital kommunikasjon.», sier hun. 

Tale er blitt tildelt 12 priser for sitt arbeid som Helsesista. Blant dem er Redd Barnas Rettighetspris i 2017 og Tabuprisen 2018. Selv verdsetter hun høyest meldinger fra ungdom som forteller at de på grunn av hennes arbeid har våget å be om hjelp.

Gratis foredrag uten påmelding

På grunn av korona-situasjonen blir dette foredraget en livesending. Det blir ikke mulig å se foredraget i etterkant 

Foredraget starter kl 20, har en varighet på 30 minutter. Underveis er det mulighet til å stille spørsmål til Tale som hun svarer på i etterkant av foredraget. Spørsmålene er synlige for alle, men kan stilles anonymt. 


Velkommen!

Streamingen vil bli tilgjengelig her torsdag 11. juni kl 20.00. Dette er et gratis foredrag uten påmelding.