I samarbeid med sykkelspesialisten Reser kan vi nå i en begrenset periode tilby el-sykkel med nedbetaling via strømregningen
Kampanjeperiode 8 - 12. mars
Bestilling RESER Fannestrandsvegen 78, Molde
Åpningstid Reser Hverdager fra 12-17

Det er mange gode grunner til å investere i en el-sykkel. Du kommer deg raskt og miljøvennlig dit du skal, og du er fysisk aktiv på veien. I tillegg kan el-sykkelen være med på å gjøre det både morsommere og enklere å velge sykkelen fremfor andre fremkomstmidler. Bytter du ut de daglige turene med bil og kollektivtransport, kan du fort spare penger på investeringen. 

Vi ønsker å bidra til å elektrifisere lokalmiljøet, og tilbyr nå i samarbeid med Reser el-sykler til kampanjepris. Hvis du ønsker det, har du også mulighet for nedbetaling via strømregningen. Kampanjen pågår i en begrenset periode i perioden 8.-12. mars (så langt lageret rekker).

Kampanje elsykkel

Reser tilbyr to ulike 2021 modeller til kampanjepris;

Trek Powerfly 4, 2021-modell

Powerfly 4 er bygd med deler som holder, som et myktskiftende Shimano-drivverk og en kraftig Bosch-motor. Pluss at den har vårt brukervennlige Removable Integrated Battery (RIB) som er helt innkapslet i rammen men allikevel ikke trenger verktøy for å fjernes. Denne sykkelen utvider grensene dine og lar deg reise til mål du aldri trodde du skulle klare å nå på en terrengsykkel.

Passer for deg hvis...

Du er hekta på elsykkel-revolusjonen og vil ha kapasiteten og allsidigheten til en terrengsykkel til en pris som ikke matcher bilen du prøver å bruke stadig mindre. Du vil ha større og bedre terrengsykkel-eventyr, og vet at en eMTB med det siste innen brukervennlig teknologi er den beste redskapen for å nå målet.

 

Teknologien du får

En solid men raffinert aluminiumsramme som helt innkapsler et 500Wh batteri for elegant utseende, en Bosch Performance CX (250W, 85Nm) motor som assisterer opp til 25 km.t., en Bosch Purion kontrollenhet, et 1x10 Shimano drivverk, en dempegaffel med lockout. Pluss Smart Wheel Sizing som betyr at syklister uansett størrelse får topp passform—29˝ hjul på større rammer, 27,5˝ hjul på mindre rammer.


Kampanjepris kr 32 499 (ordinær pris kr 36 999)

Månedspris kr 1 001,- ved nedbetaling via strømregningen over 3 år. Totalt kr 36 018.

Allant +5 Stagger, 2021-modell

Allant+ 5 Lowstep er en allsidig elsykkel for syklister, pendlere og helgeeventyrere som ønsker seg en kraftig elsykkel med god komfort til en rimelig penge. Et pålitelig motorsystem fra Bosch, veiutjevnende dempegaffel, solide, 27,5 tommers hjul og gjennomtenkte detaljer gjør denne elsykkelen til en smart løsning for å komme seg rundt i byen og til og med utforske grusstier.

Passer for deg hvis...

Du ser etter en rimelig elsykkel med like mengder ytelse, komfort og eleganse. Du har tenkt å sykle mye, og du vil ha en habil elsykkel som lar deg sykle lenger å gjøre mer enn noen gang.


Teknologien du får

En slank, lett, hydroformet aluminiumsramme med stagger-geometri, et underrørsmontert 500 Wh batteri, et kraftig Bosch Performance Line CX (250 W, 75 Nm) motorsystem som hjelper deg å holde farten i opptil 25 km/t, og en Purion-styreenhet. Pluss en dempegaffel med lockout, et 9-girs Shimano-drivverk, hydrauliske skivebremser for stoppekraft uansett vær, lykter framme og bak, skjermer og et bagasjebrett.

Sykkelen kommer både som dame- og herremodell.


Kampanjepris kr 31 999 (ordinær pris kr 35 999)

Månedspris kr kr 985 ved nedbetaling over strømregningen over 3 år. Totalt kr 35464

Bestilling

Syklene kan prøves og bestilles direkte hos Reser i Fannestrandsvegen 78, telefon 970 83 994. Åpent alle hverdager fra kl 12-17

Det er et begrenset antall sykler tilgjengelig. Med syklene følger en GRATIS LIVSTIDS SERVICE.

Syklene kan bestilles fra mandag 8. mars til og med fredag 12. mars, så langt lageret rekker.