Velkommen til foredrag med Erling Moe og Lars Håvard Sæbø
Dato tirsdag 12. november
Tid kl 19
Sted Plassen Molde

MFK har hatt en strålende sesong. Nylig tok laget en viktig seier mot KBK på hjemmebane, og nå har Molde seriegullet i sikte. Benytt deg av muligheten til å lære noen av hemmelighetene bak årets sesongsuksess under foredraget med Erling Moe og Lars Håvard Sæbø  tirsdag 12. november. 

"Behind the scenes" - foredrag med Moe og Sæbø

Erling Moe har vært i klubben siden 2005, og er nå hovedtrener for laget som topper serien. Sammen med Lars Håvard Sæbø, fysioterapeut og medisinsk koordinator, kommer de til Plassen for å fortelle om hvordan Molde Fotballklubb legger opp treningsarbeidet og hvordan de arbeider med å utvikle spillerne sine. 

Tema for foredraget er: 

  • Analyser, målinger, belastning og intensitet. Gjennom foredraget vil du få «behind the scenes»-informasjon som kan overraske deg!
  • Hvordan laget bygges opp, og hvordan det har utviklet seg gjennom sesongen - både med tanke årets og neste års sesong. 
  • Hvordan klubben arbeider med samspillet mellom personene i spillerapparatet for å utvikle klubben best mulig.

Påmelding

Det er begrenset ansatt plasser, maks 3 billetter pr kunde. Først til mølla!


Velkommen!

Påmeldingen er nå lukket.

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet, og ber ikke om personlig informasjon som ikke er relevant for formålet med dette skjemaet.