Fordel juli

Velkommen til årets Morgengrykonsert

Istad Kraft artikkelbilde 1500x850px Kirsti og Ola

Morgengrykonserten har blitt en tradisjon for mange. I samarbeid med Moldejazz inviterer vi til gratiskonsert i Reknesparken fredag 23 juli kl 07 med Kirsti og Ola.

Bestill billetter

På grunn av smitteverntiltak må du i år bestille dine gratisbilletter til Morgengry konserten i forkant.

Billettbestillingen åpner ONSDAG JULI KL 12. Det er maks 2 billetter pr person.

Bestill billetter her

Kirsti og Ola

Årets konsert blir både spennende og stemningsfull! Det er bare å stille vekkerklokka - eller la være å legge seg, når årets duo skal ønske god morgen på festivalens nest siste dag.

Ola Kvernberg er et lokalt verdensnavn og fræning. Han er en ustoppelig kreativ kraft som har gitt Moldepublikummet en serie store opplevelser: fra Liarbird, The Mechanical Fair og Steamdome, til legendariske konserter med Joshua Redman og Gammalgrass.

Kirsti Huke er med god grunn sett på som en sentral skikkelse i norsk jazzliv. Hun er en utrolig sterk formidler og vokalist, som henter frem spenning og nye nyanser i alt hun gjør. Da Pat Metheny hørte henne i Molde for noen år tilbake likte han stemmen hennes så godt at han inviterte henne med på en konsert senere i uka. Den utfordringen tok hun med glede! Kirsti og Ola deler studio på Svartlamoen i Trondheim, men har også samarbeidet musikalsk i mer enn ti år.

Dette er en duo med en stor ro og et stort overskudd, som virkelig får med publikum på sin reise.
Alt ligger med andre ord til rette for en magisk morgengry-opplevelse!

Vi spanderer kaffe til alle morgenfugler.


Velkommen!