Fyll inn kontaktskjema så vil en av våre konsulenter ta kontakt med deg innen kort tid. Da finner dere sammen ut hvilken løsning som passer best hjemme hos deg.

Når du bestiller Istad Smarthusløsning, Cosy for Nordics ferdig montert i huset og klar til bruk, kan du velge mellom to betalingsmuligheter. Vi tilbyr avbetaling via strømregningen fordelt over 3 år for våre kunder – da betaler du kun kr 520,- per måned (totalt kr 18.720 med renter). Ønsker du å betale alt med en gang, betaler du kr 16.900,-  Priseksempelet tar utgangspunkt i løsning til standard husholdning med 8 soner.

Månedlig smarthuslisens for ditt system er på kr 29,- pr måned. Denne lisensen sørger for at det sentrale datasystemet mottar styringsdata og vedlikeholdes. Gjennom nye versjoner av appen vil du også få tilgang til ny funksjonalitet helt kostnadsfritt rett inn i ditt Smarthus.

For at vi kan gi deg et så korrekt tilbud som mulig, ber vi deg også fylle inn antall panelovner, rom med varmekabler, varmtvannstanker og varmepumper du har hjemme. 

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet, og ber ikke om personlig informasjon som ikke er relevant for formålet med dette skjemaet.