Sammen finner vi løsningen som passer best hjemme hos deg. Når vi har mottatt ditt kontaktskjema vil en av våre konsulenter ta kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Det er mange veier til et smartere hus. Istad Kraft og Istad Nett har i samarbeid med GEO (Green Energy Option) utviklet et smarthussystem som hjelper deg å spare penger på strømregningen din.

I vårt nordiske klima består inntil 70 % av strømregningen din av utgifter til oppvarming og varmtvann. Optimaliser du energiforbruket fra varmekabler, varmeovner, varmtvannstank og varmepumpe kan du spare tusenlapper. Alt styrer du direkte fra en app på telefonen.

Enkelt å komme i gang

Når du bestiller Istad Smarthus-løsning, Cosy for Nordics får du en komplett pakke ferdig montert på veggen og klar til bruk. Vår montør hjelper deg i gang og gjør de nødvendige tilpasningene til din bolig.

Betalingsløsninger

For Istad Smarthus-løsning kan du velge mellom to betalingsløsninger.

  • Vi tilbyr avbetaling via strømregningen fordelt over 3 år for våre kunder – da betaler du kun kr 520,- per måned (totalt kr 18.720 inkludert renter).
  • Ønsker du å betale alt med en gang, betaler du kun kr 16.900,-

Dette priseksempelet tar utgangspunkt i en standard løsning til husholdninger med 8 soner.

I tillegg betaler du en smarthuslisens for ditt system på kr 29,- per måned. Denne lisensen sørger for at det sentrale datasystemet mottar styringsdata og vedlikeholdes. Den sørger også for at du gjennom nye versjoner av appen også vil få tilgang til ny funksjonalitet helt kostnadsfritt rett inn i ditt Smarthus.

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet, og ber ikke om personlig informasjon som ikke er relevant for formålet med dette skjemaet.