Vi har ny app!

Vi vil at våre kunder skal ha full kontroll på eget strømforbruk og lett tilgang til kundefordelene våre. Derfor lanserer vi nå en ny Istad Kraft-app. Den er selvfølgelig gratis.

Istad Kraft app elbil 01

Full kontroll på strømforbruket

Spotprisene kan variere mye fra dag til dag, og fra time til time. Du kan spare penger på å sette på vaskemaskin eller lade elbil på tidspunkt hvor strømmen koster mindre. I appen viser vi det neste døgnets strømpriser, slik at du kan tilpasse strømforbruket ditt deretter.

I appen kan du enkelt se hvor mye strøm du har brukt hittil denne måneden, og basert på ditt faktiske forbruk se hvor mye vi beregner strømregningen din til å bli.

Du finner også informasjon om abonnementet ditt, den siste fakturaen og annen informasjon knyttet til kundeforholdet med oss.

Istad Kraft app elbil 02

Unik ladeløsning

Er du en av svært mange elbilister? Nå kan du lade smart! Data om når strømprisene er på sitt laveste kombinert med at appen er kompatibel med de aller fleste elbilmerker, gjør det mulig å planlegge hjemmelading på tidspunktene som er mest gunstig. Du kan bruke appen til å planlegge, starte og stoppe lading, og du får full kontroll på bilens batteristatus og forbrukshistorikk. Vi har også muligheter for å legge til ladepunkter, slik at du kan lade like smart på hytta som hjemme.

Kundefordeler

Som Istad Kraft-kunde har du tilgang til en rekke kundefordeler. I appen får du god oversikt over kundefordelene som gjelder akkurat nå. Enkelte fordeler vil kun være tilgjengelig i appen.

Slik får du appen

Hvis du har iPhone kan du laste ned appen på App Store, og hvis du har android telefon kan den lastes ned via Google Play.

Første gang du åpner appen må du taste inn telefonnummeret ditt for at vi skal kunne knytte deg som bruker til strømabonnementet ditt. Da vil du motta en 6-sifret kode som SMS, som så må tastes inn som bekreftelse.

Hvis dere er flere voksne i husstanden som deler strømabonnement håper vi begge tar i bruk appen. Merk at dere begge må bruke det registrerte telefonnummeret som strømavtalen hører til.

Lurer du på noe? Kundeservice hjelper deg gjerne.

Kortreist

Vår visjon er å være en bærekraftig lønnsom lokal drivkraft. Det skulle bare mangle at vi bruker lokale krefter når vi kan! -Og heldigvis har vi framoverlente og svært dyktige app-utviklere i Molde. Vi har utviklet løsningen sammen med Molde-selskapet Axbit – med fornøyde kunder som viktigste mål og ambisjon.

Se også:

Nå kan du snart se strømforbruket ditt i sanntid