Nå kan du snart se strømforbruket ditt i sanntid

På nyåret kommer en helt ny funksjon i appen, nemlig at du kan se hva du bruker akkurat nå og få pushvarsel hvis du bruker ekstra mye strøm!

Istad Kraft app forbruk

Hvis du har lastet ned den nye appen vår, har du kanskje allerede sett at du kan se hvor mye strøm du har brukt, og hvor mye vi estimerer at samlet forbruk blir denne måneden. I tillegg kan du se hva spotprisen er og hvordan den kommer til å være det neste døgnet. Og du kan lade elbilen din på billigste timeprisene- helt automatisk.

Det er dyrt å bruke mye strøm på en gang, og ved å se forbruket ditt i sanntid vil du kunne optimalisere eget forbruk så strømregninga ikke blir høyere enn nødvendig.

Da får du full kontroll på strømforbruket ditt.

Slik får du appen

Hvis du har IPhone kan du laste ned appen på App Store, og hvis du har android telefon kan den lastes ned via Google Play.

Første gang du åpner appen må du taste inn telefonnummeret ditt for at vi skal kunne knytte deg som bruker til strømabonnementet ditt. Da vil du motta en 6-sifret kode som SMS, som så må tastes inn som bekreftelse.

Hvis dere er flere voksne i husstanden som deler strømabonnement håper vi begge tar i bruk appen. Merk at dere begge må bruke det registrerte telefonnummeret som strømavtalen hører til.

Lurer du på noe? Kundeservice hjelper deg gjerne.

Hvorfor er dette viktig?

Vår visjon er å være en bærekraftig lønnsom lokal drivkraft.
Istad Kraft og alle andre nordiske strømselskap kjøper strøm hos den nordiske strømbørsen Nordpool, hvor prisen bestemmes av tilgang og etterspørsel. Vårt påslag er konstant, og vi tjener altså ikke mer selv om prisen er høy.