Fra 01.01.2021 ble Nesset Kraft en del av Istad. Sammen blir vi større og mer solide, men er fortsatt like lokale. Vi er de samme menneskene som tilbyr like god kundeservice, lokalt engasjement og gode strømavtaler.

Hva betyr sammenslåingen for deg som kunde?

For deg som er tidligere kunde i Nesset Kraft betyr det at du nå forholder deg til Istad Kraft som strømleverandør. Du har nå fått nytt kundenummer. Du ser kundenummeret øverst til høyre i nyhetsbrevet. Har du AvtaleGiro/E-faktura vil avtalen fortsatt være aktiv. Det betyr at du ikke behøver å gjøre noen endringer i nettbanken din. Du får også fortsatt nettleie og strøm på samme faktura.

Minside

For å logge deg på Minside må du opprette ny bruker. Gå inn på "Ny bruker" og "Glemt kundenummer og/eller PIN". Du vil da få tilsendt nytt kundenummer og/eller PIN. Ditt nye kundenummer finner du også på faktura og øverst til høyre i nyhetsbrevene som sendes ut.

Slik kontakter du oss

Du kan fortsatt kontakte oss på telefon 71 23 16 00, mail eller chat. På denne kontaktsiden finner du oversikt over ofte stilte spørsmål og svar, samt alle kontaktpunkter til oss. Vi hjelper deg gjerne! 

Åpningstider kundesenteret 
Mandag - fredag 08.00 - 15.30